行遠少少,遠離地鐵站少少,原來都有間好食既甜品鋪,佢就係甜入心啦❤️門面企理,非常容易睇到搵到🤗其實係其他區都有呢個brand既分店既,例如沙田同九龍灣👍🏿不過原來深水埗既呢間鋪先係總店黎😀店內寬敞,坐得舒適👍🏿十幾個人黎食都無所謂!如果d甜品未黎到,又或者入到黎係口渴既話,呢度就有免費仼飲既英式果茶比大家自助享用😀👍🏿清清淡淡禁,幾好架😀呢度個Menu全部都有圖片輔助,都唔錯架👍🏿有d款,真係睇到相都想食🤤呢個係小編選擇,$40既凍鮮果風呂椰皇子😀佢並唔係以一個椰皇禁去呈現既,不過成個甜品就真係好有椰味啦🤣賣相好靚既佢,左邊係一大球自家製既超椰雪糕😍食落真係超級重既椰子味😋右邊既係大量果仁,椰子啫哩,可可脆片同大量既生果粒,都好足料架😍生果包括面頭既奇異果,下面重有香蕉同西瓜添👍🏿👍🏿呢個係呢間糖水鋪既賣點同特色之一👍🏿 佢係 $49 既榴槤飄香椰皇子😍😍😍真係原隻椰皇比你架!原個椰皇既外殻,面頭最先有大量既榴槤肉打頭陣,再鋪滿大量有口禁既水晶爽脆西米,最下面既就係椰子果凍👍🏿成個感覺好滿足,榴槤非常香甜,配埋椰皇既味道,直頭絕配!呢個價錢真係超值👍🏿

店內寬敞,坐得舒適👍🏿十幾個人黎食都無所謂!