2016-06-16 808 浏览
今日同朋友去旺角行街,行到咁上下肚餓。朋友建議食放題。二話不說就揀左八幡屋日式放題。價錢正常放題價格,我地仲加左$50升級添,因為有生蠔同加大碼帆立貝。一開始侍應即刻送上預設既五行壽司,粒粒都唔同口味,外型很吸引,令人即刻想送入口呀!之後當然係要食刺身啦!三文魚刺身塊塊厚切,一d都唔姑寒。仲有希靈魚刺身食落卜卜脆好鮮味!👍🏻再黎既係升級左既刺身大大粒珍寶帆立貝,你叫幾多佢真係畀幾多你架,食落又幾新鮮既。赤蝦刺身係勁大勁大勁大隻,超好味勁甜又新鮮,不過真係食唔到咁多。軟殼蟹手卷就配上青瓜同蟹籽,又有少少沙律醬,紫菜又脆,你仲想點喎?!😂燒冬菇燒得幾好又唔乾仲有少少燒汁調味、我encore左兩轉。🙆🏻最黎梗係叫甜品,瘋狂叫左好多綠茶同荔枝雪米糍,超正。!

之後當然係要食刺身啦!
再黎既係升級左既刺身

最黎梗係叫甜品,瘋狂叫左好多綠茶同荔枝雪米糍,超正。!