2018-02-06 436 浏览
嚟九龙湾嘅outlet行街,点都要医医肚先出发🤩 见到有不嬲都唔错嘅Simplylife仲唔即刻去食?🤔呢度嘅环境好chill, 好啱tea嘅feel🤗叫咗咁多野食,最钟意都系茄汁杂肉肠手制阔条面🍅 因为佢真系好够酸❤️ 而且手制tagliatelle不嬲都系我最爱!(佢仲要煮得啱啱好,唔会太淋,好有嚼口😋) Pasta咁开胃真系好!另外叫咗个南瓜栗子有机糙米饭都好高质🤩 Risotta煮得十分之creamy, 而材料又冇肉,「感觉上」好健康🤣 (唔好唔记得啲cheese🐷) 加咗栗子落去煮味道好甜好有趣😝 最喜欢嘅野系上面𠮶旧baked嘅南瓜🎃🎃 唔单之香口,仲要season得好够,我食多六七旧都得😂🧡其余嘅野都维持到一直以来哪水准👍🏻 南瓜好好饮好smooth, 沙律嘅dressing好均匀, 香橙冰茶真系好好饭好fresh, 成餐都好味, a perfect start for our shopping trip💃🏻
呢度嘅环境好chill, 好啱tea嘅feel🤗
茄汁杂肉肠手制阔条面
南瓜栗子有机糙米饭