2020-11-06
蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道) (九龍城).⚜️$399尊貴海鮮套餐⚜️.蟹仙我倆之前食過新蒲崗分店,已經覺得好食蟹好肥美,事隔半年再幫襯仍然係覺得蟹同龍蝦🦞水準一流!店員先問廚房今日邊類蟹新鮮,最後揀左罕有嘅大黃奄蟹,唔係講笑真係十二萬個好食!蟹好多膏,多到連蟹腳位都有少少好厚身好creamy!! 店員話呢隻蟹好少有因為漁民有時見到都要收埋自己慢慢嘆!基本上店員係會因應食材嘅狀況邊樣新鮮就arrange邊樣比你,另外仲有鮑魚,虎蝦,東星斑及月亮貝等等,勁多海鮮! 除左蟹值得一讚係龍蝦都超級好食,肉質厚實之餘並非淡而無味,有龍蝦肉香,而且又係有膏!好正!另外最後仲有蔬菜🥬盤,蒸氣菜感覺好健康同好好食🥰粟米爆甜!最後食埋個粥底,正!—————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.📌 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道) (九龍城)九龍城龍崗道2-4號地下.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#九龍城美食#seafoodhk#蒸氣海鮮火鍋#蟹仙
⚜️$399尊貴海鮮套餐⚜️
另外最後仲有蔬菜🥬盤,蒸氣菜感覺好健康同好好食🥰粟米爆甜!
最後食埋個粥底,正!
—————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌 蟹仙海鮮蒸氣鍋 (龍崗道) (九龍城)
九龍城龍崗道2-4號地下
—————————————————————-