2016-04-23 225 浏览
自从星星剧带起左韩式炸鸡, 都唔知几耐无食过肯德基, 有日睇报纸见指定日期可以用20蚊买2盒大蘑菇饭, 非常抵, 所以今晚上完堂就响附近买返屋企食.呢间KFC落order收钱响1个位, 拎野食就另1个位, 买完睇单等号码. 当晚都几多人, 我睇号码都有10个8个之后, 但等左一阵显示板跳到我个号码, 咁我以为剩系两盒饭所以叫快左, 所以就上前谂住拎, 但店员无理我亦无望我, 自顾自地边倾偈边执野食, 有种无视客人既感觉, 我拎住张飞无野拎, 但显示板又话可以拎, 咁我唯有企过少少继续等. 一路等前面既10个8个拎晒, 原来我果两盒饭先轮到, 系店员叫出黎既号码先为准, 显示板既资讯系错既. 返到屋企打开个饭, 冻左少少, 一入口蘑菇汁依然系果个味道, 蘑菇味好香, 汁身杰杰地捞饭食一流, 少少黑椒辣, 够醒胃. 可能冻左少少, 所以白饭有D硬, 但以10蚊黎讲算唔错.比佢喊面因为0靓妹店员无视客人, 佢好似个机械人剩系执野食同叫号码, 今时今日咁既服务态度系唔得啰.

外卖自取