🔹海鲜拼盘🦐🦞🦀 ($598)呢个海鲜拼盘份量好多 两个人食完都差唔多饱哂 海鲜嘅种类都好多😋 而且摆盘好靓 好似件艺术品咁💃🏼店员话冇哂海胆 所以俾多佐两旧带子我地 带子就唔系好大粒 都几鲜味👏🏻生蚝赢在佢嘅酱汁 好有心思好特别 有热情果酱同柚子果酱 酸酸甜甜咁样好开胃😚三文鱼刺身都好有心思 系用红菜头调过味嘅 所以望落嘅颜色系深色啲 厨师将刺身好厚好长 食落去好满足👍🏻鹅肝配上鱼子酱好夹其他海鲜都好鲜味 可以配上上面𠮶块黑色嘅墨鱼脆片食🥰/🔹柚子吞拿鱼黑炭大蒜油饭🐟 ($188)个吞拿鱼真系唔太好食 超级韧咬唔开😅不过个大蒜油饭真系好好食😍 虽然有啲油腻 但佢嘅油香令成个饭变得特别好食👍🏻/🔹伯爵茶雪糕茉莉花奶冻草莓蛋白霜🍦呢个系我嘅生日蛋糕🎂雪糕嘅质地似雪葩多啲😀 伯爵茶味超级出🍵 而奶冻好重奶味 茉莉花味就唔太重💐
🔹海鲜拼盘🦐🦞🦀 ($598)
三文鱼刺身都好有心思 系用红菜头调过味嘅 所以望落嘅颜色系深色啲 厨师刺身好厚好长 食落去好满足👍🏻
海鲜拼盘

🔹柚子吞拿鱼黑炭大蒜油饭🐟 ($188)
个吞拿鱼真系唔太好食 超级韧咬唔开😅

🔹伯爵茶雪糕茉莉花奶冻草莓蛋白霜🍦