2004-05-27 3 浏览
之前未搬都想試,但直到而家搬左先有機會第一次試。見佢餐牌有個special dinner set,$248,有頭盤鵝肝、餐湯、主菜(肉眼扒、三文魚、羊三選一)、甜品(tiramisu)同餐飲。三個人,叫左肉眼扒同羊兩個set share,先黎d麵包,唔熱0既,唔算好味,所以就算有得refill都無要。頭盤個鵝肝好香,個西柚汁好好味,好快就食晒。湯係龍蝦湯,都好濃,好好味。到主菜喇,因為我唔食羊,所以只係食肉眼扒,5成,剛剛好,好好味,口感一流,正﹗仲有就係d薯條,勁香,勁脆,所以都叫佢refill左一轉。到甜品,個tiramisu好細件,而且唔凍,麻麻地…反而叫杯熱咖啡有d驚喜,好香好濃,唔錯﹗總括黎講,一個字,正﹗(題外話:終於第100個食評,好開心呀﹗)
總括黎講,一個字,正﹗
(題外話:終於第100個食評,好開心呀﹗)