我之前有唔同朋友都幫襯過外賣店,都不約而同話佢嘅壽喜燒超高質,一試難忘😋我睇佢IG最近開咗實體店,都決定要試吓!嗰日晚上叫咗一個特選(赤身)套餐同埋特上(霜降)套餐,真係好好味😍依兩個set都包左前菜、野菜、白飯(日本米係唔同啲)、兩隻蛋(係蘭王蛋同無菌蛋)同埋甜品~仲要無論幫襯咩餐,依家都送咗一塊極上霜降A5薩摩牛😍非常貼心,等大家都可以一嘗高級和牛滋味!好多人都有問我赤身同霜降有冇分別?其實顏色都睇得出好大分別,赤身嘅脂肪比例真係會少啲,就冇乜入口即溶嘅感覺⋯⋯但唔鍾意咁肥嘅朋友可能就會比較like😙但係赤身套餐都放咗好多唔同部位俾你試,都有啲係比較重脂肪,所以都可以試到多啲脂肪比例唔同嘅選擇~我整體嚟講都會更加推薦赤身套餐👍🏻👍🏻👍🏻除咗依家有新張優惠88折,依到員工嘅服務都好好,都為你悉心講解每一個前菜同埋牛,就好似佢都有講呢個係關東風嘅壽喜燒~但大家就記得預早訂枱,因為好似都好full😝

特選赤身薩摩牛套餐

特上霜降薩摩牛套餐