2013-07-08
今次已經係第二次嚟呢間CAFE食晚飯,貪佢坐得舒服同埋飯餐有趣。只可恨,佢哋冷氣太凍、音樂太嘈,所以好多人都係食完好快就走,實在太凍太嘈喇。 講番啲食物,真心講,我係因為有啲掛住佢個King Taco Rice ($93),所以先會再嚟。你問我點解掛住...咁又答唔出,可能因為有好多菜掛...同埋啲味幾特別囉,出面搵唔到,你試咗就會明。今次我另外叫咗個豆腐Caesar Salad ($68),基本上可以接受,無咩特別,不過要小心豆腐上有一舊非常非常咸、帶有少少梅味嘅醬,食嘅時候記得將佢撈埋落個沙律度先好食,如果唔係會咸死。不過個人認為其實唔落好過落。 上次叫咗個有Parma Ham 嘅 Pancake,味道麻麻,因為料咸但餅底甜,感覺好怪。於是今次叫番個正常嘅Chocolate Pancake with Banana ($78) 就覺得好好食喇,大家可以一試,只係餅底整得有啲太燶太薄,所以有啲苦。至於友人叫嘅 Hamburger Combo ($115),牛肉漢堡非常騷(我本身好喜歡食羊都覺得佢好騷)、肉質怪怪,唔似純牛肉,抵唔抵食就見仁見智。基本上食完今餐,又可以隔番好一段時間都唔使
基本上食完今餐,又可以隔番好一段時間都唔使嚟,佢並非好食到要經常要嚟,不過間唔中食吓係幾得意嘅。
题外话/补充资料:
希望佢哋可以攪攪啲音響同冷氣,不過呢個可能係行銷手法都唔定,唔坐得耐先可以做多啲客嘛。