2021-05-31
講起又鐘意莞茜又喜愛日本拉麵,不得不試吓呢間「鬼金棒」;話說好耐之前嚟食過一次了,最近同另一個朋友講起,原來佢都好鐘意食莞茜,就諗起呢間鬼金棒,要帶佢嚟試下先得,要感受一下比滿滿既莞茜包圍住口腔既感覺😍🌟增量叉燒辣麻味噌拉麵 $135🌟加芫荽 $20增量叉燒真係好增量😅比起正常既叉燒超大舊又厚實,而且油脂分泌十足,成口都係肥膏,再加埋最愛既莞茜同拉麵一齊食,好有滿足感🤩呢廿蚊既莞茜真係無加錯,見到舖滿曬喺拉麵上面,淨係觀感都已經滿分了💯🌟芫荽辣麻味噌拉麵 $125🌟加味玉 $15朋友就揀咗正常版既叉燒,都已經足夠了,厚度係無增量版咁厚,但面積都不輸,都大大塊🤩拉麵既硬度剛好,朋友就覺得拉麵唔可以無蛋,加埋成件事就恰恰好了👍🏻對食物有要求果然係唔同啲😅
🌟增量叉燒辣麻味噌拉麵 $135🌟
加芫荽 $20