2023-03-23 74 浏览
荃湾区好多出名嘅Cafe,今次呢间就位于荃新天地嘅地下。餐厅主打荷兰松饼、咖啡、薯条同埋Tiramisu。佢嘅all day breakfast又系好特别,都系将啲配料放喺松饼上面!Baked eggs & potato w/chili con carne $88第一次食荷兰松饼,系将啲薯仔同辣肉酱mix落松饼,感觉好新颖,有少少似食紧nann包住咖哩果种感觉!辣肉酱嘅味道好突出,但薯仔同松饼感觉上味道唔算浓,如果落多啲spice就应该会更加好味!Dirty Triamisu $58Tiramisu系呢间餐厅嘅其中一个招牌菜,Tiramisu嘅造型好似一旧砖头咁,非常打卡able。味道唔会过甜,酒味亦都少浓!mascarpone cheese好细滑,但稍嫌咖啡味唔太足够!

Dirty Triamisu $58