2019-10-30
.有人成日話我傻😤今日我就請佢食燒鵝🦆🔥.對燒鵝普普的我完全無任何期待😅但•棋哥燒鵝令我愛上左燒鵝❤️❤️.見到2人餐就立即決定好..唔需要揀太多·好方便👍🏻.燒鵝-例牌傳說中的用荔枝柴燒出黎既燒鵝🔥煙燻香氣十足🤩個人十分鍾意煙燻味既食物·外皮好香脆·唔油膩😍鵝肉肉質好嫩·唔會鞋同難咬🤭而且肉本身帶有類似水果既甜味😍令我十分驚喜🤭而且例牌份量都好多·各部位都有齊🥳連燒鵝脾都食到真係好幸福💕💕💕背位皮下脂肪較多·我就會避開·建議配酸梅醬一齊食🥢除左可以解膩之外會較開胃👍🏻.油雞-例牌同樣地份量十足的油雞🐣豉油味道屬於甜醬油·唔會咸😋雞皮好爽口·唔會好肥🤭雞胸肉都好嫩滑🐥.老火湯好足火喉好足料🥰🥰大大碗 飲極都唔夠喉🤩.瀨粉意想不到地出色...煮得剛剛好..口感好彈牙..唔會一夾就爛👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻.總括來說·真係抵咁多人幫襯佢😋因為呢碟燒鵝重出色過我係深井食的😅份量又多..價錢十分公道🥰🥰
有人成日話我傻😤今日我就請佢食燒鵝🦆🔥
見到2人餐就立即決定好..唔需要揀太多·好方便👍🏻