昨晚喺銅鑼灣 HESHEEAT 食晚餐,環境裝修簡潔又充滿現代感,入到去就感受到輕鬆愜意嘅氣氛。燈光柔和、音樂輕輕流淌,令人完全投入呢個精緻嘅西式咖啡店。最吸引我嘅係佢哋嘅招牌飲品,每一杯都似一則小故事,帶住淡淡香氣同精妙層次,成為晚餐嘅點睛之筆,令整個夜晚更添非凡味道。松露蟹肉·牛油果·蕃茄莎莎配墨西哥餅墨西哥餅薄脆兼具彈性,包住啲牛油果同蟹肉,加上蕃茄莎莎嘅酸甜提味,同松露獨特香氣完美融合,每一口都俾人新鮮同驚喜感。燒春雞黑松露燴意大利飯燒得適中嘅春雞散發誘人煙燻味,與黑松露調出濃郁醇香,意大利飯吸收咗雞嘅湯汁同松露精華,整體味道層次豐富,口感滑溜,令人一試難忘。草莓之戀以新鮮草莓打底,酸甜恰到好處,杯面仲有串晶亮提子點綴,色澤繽紛,飲落清新解膩,好似初戀嘅甜蜜滋味,令人越飲越想再來一杯。整體感受:每道菜色獨具匠心,口味豐富細膩,環境同飲品都令人感到溫暖滿意,真正係個美好晚餐體驗。
松露蟹肉·牛油果·蕃茄莎莎配墨西哥餅

燒春雞黑松露燴意大利飯