今晚放工去食個串燒, 飲下啤酒放鬆下, 朋友介紹原來近近地荃灣楊屋道街市附近已經有間串燒店, 今晚去試吓😝😜上到去竟然有好多人排隊等位中, 平時見到多數係任食火鍋或者放題先會咁多人排隊, 估唔到呢間串燒店會咁多人🥶好彩朋友有訂位, 上到去等左幾分鐘就入得點餐紙竟然有超級多選擇豬牛雞羊海鮮蔬菜菇菌, 我地差不多每個Category都有叫, 唯獨大家都唔食羊, 同埋唔太想食咁多澱粉, 所以冇點點好野食, 店員先上一個熱爐可以將串燒keep warm, 非常貼心💓其中和牛棒(配松露一口飯)呢個係必食💯💯💯💯💯可以一人叫一個, 不用share🤣🤣🤣泰式豬頸肉勁有風味韓式五花腩配上生蒜真心正👍👍和牛賣哂試唔到, 下次再試Sapporo 啤酒🍻買一送一今晚真係好旺場, 坐滿哂食客, 配埋有節奏嘅BGM, 勁有氣氛Happy Friday👯‍♂️
今晚放工去食個串燒, 飲下啤酒放鬆下,

🥶好彩朋友有訂位, 上到去等左幾分鐘就入得

點餐紙竟然有超級多選擇

其中和牛棒(配松露一口飯)呢個係必食💯💯💯💯💯
可以一人叫一個, 不用share🤣🤣🤣
泰式豬頸肉勁有風味
韓式五花腩配上生蒜真心正👍👍
和牛賣哂試唔到, 下次再試

Sapporo 啤酒🍻買一送一