2022-04-18
餐廳有室外,室內座,有寵物嘅客人都可以同寵物一齊坐室外,非常pet-friendly。 室內有卡位,圓枱,中間有d二人枱,我地被安排坐近門口嘅圓枱,舒服,夠空間。餐廳擺位整齊,餐具,menu等都非常乾淨。 食物選擇都好多元化,前菜,沙律,小食,主菜有意粉飯,burger, pizza, 扒類等等。飲品由fruit shake到咖啡,cocktail,啤酒都有,啱哂有唔同選擇嘅朋友一齊食飯。 我地兩個人試左咖哩牛油雞同墨西哥卷(蝦)。 墨西哥卷(蝦)有兩大件,擺盤好吸引,料多到就嚟會跌出嚟咁。墨西哥卷Taco皮暖暖地,咬落煙韌有彈性,唔會太乾,烘得啱啱好。成個taco大啖咬落,口感好豐富,惹味之餘仲好有飽足感。 咖哩牛油雞可配飯或者印度蒜薄餅naan,我地選配naan,咖哩牛油雞味道香濃,淡淡嘅香草味加埋濃郁甜辣咖哩,食落香滑,點埋印度蒜薄餅naan一齊食真係最好嘅組合。而雞肉有五大件,肉質嫰滑,咬落有肉汁。 naan本身都有配一隻青醬同香草醬食落微酸較清新。naan有厚度,搣開軟身,仲好飽肚。 飲品朋友叫左杯ice latte, 我就叫左杯ice mocha,咖啡味好香濃,就算係moc
我地兩個人試左咖哩牛油雞同墨西哥卷(蝦)。
naan本身都有配一隻青醬同香草醬食落微酸較清新。
今次食得好開心,食物同飲品都非常好,非常推薦!!