餐厅门面outdoor位置以蓝绿色为主, 配上植物同竹藤櫈, 系几chill☺️果日平日12点多去到, 有幸地坐到打卡位🙊骤眼睇cafe内里既灯光都用左比较柔和既黄灯, 位置不算多, 比较亲密👯‍♀️主打5款brunch menu, 均以地方名为名, 带fusion风味💃另外仲有提供d 甜点、面包同咖啡☕️🍞ʙʀᴇᴀᴅ· Cinnamon Bun $38﹟依个肉桂卷好岩本人口味😍😍咬落湿润度刚好之余仲带点韧性既口感, 成个包都充满肉桂香气, 甜度控制得很好😋👍🍴ᴍᴀɪɴ· Calcutta $118﹟依款菜简单黎讲就系炸鸡配窝夫, 加上d 生菜丝既色水后卖相方面都几吸引, 闻落有咖喱香味 😍窝夫加入左d印度香料整成, 但口感食落偏软腍, 如果外层可以脆身啲..感觉会更出色🙈鸡方面有一件鸡脾同一件鸡胸, 质感都唔会鞋飒飒, 但调味方面主要靠面头既酱汁, 感觉如果可以整得入味啲会更好🙂另外面头酱汁仲有啲酸酸地既蕃茄味, 感觉酸味强烈左啲, 印度香料味相对无咁突出🤔🥤ᴅʀɪɴᴋ· Miso Caramel Latte $50﹟见到个组合好有趣, 于是就试试🙊虽然定价有点高, 但就比平时既大杯🤨成杯

🍞ʙʀᴇᴀᴅ· Cinnamon Bun $38
Cinnamon  Bun

🍴ᴍᴀɪɴ· Calcutta $118
Calcutta
Waffle

﹟见到个组合好有趣, 于是就试试🙊虽然定价有点高, 但就比平时既大杯🤨成杯质感都好顺滑, 奶泡打得好细致, 就算一路放住都唔会话起晒泡👍饮落有阵阵焦糖香味, 带点咖啡既味道, 但感觉味噌味不太突出🤔😂
Miso  Caramel  Latte

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55
﹟餐厅用既杯都好有特色, 渐层唯美, 饮落都有抹茶既回甘, 都唔会话太奶, 底就有少少粉末😗
Cinnamon  Bun