2018-09-06
星期六約埋朋友一齊girls talk❤️今次揀左呢間以花做主題的coffee shopCoffee shop 位於誠品入面,好幸運唔使等好耐就有位了。Coffee shop 係用自助下單的方式,揀好左想食的餐就去cashier 買。今次我們揀左三個素食🥗首先有 Homemade Basil Pesto (右下)配沙律🥗,食落去好香,完全唔覺得食緊素,因為味都幾重,香草🌿味很濃。之後就有Spinach and Ricotta Tortellini(右上)最後就係(左邊) Creamy Black Truffle Penne, 入口有陣陣的黑松露味,而且食落去也不會偏咸,份量預得岩岩好 咖啡☕️ 同 有機朱古力🍫起初還以爲會貴夾唔飽,但份量絕對係岩岩好,一份餐(沙律/湯,主菜,飲品)大概百零蚊左右,good good ah❤️
今次我們揀左三個素食🥗
咖啡☕️ 同 有機朱古力🍫