2018-07-06
環境唔錯,冷氣好夠凍,員工好貼心,見我凍就話幫我熄細少少冷氣食得放題梗係要食壽司同魚生啦,點左 d 火炙壽司,手卷,炸物,燒物之類。上菜速度好快, 12 點半午市放題折完係$196左右,相當抵食啦。魚生我點左吞拿魚,三文魚,蝦蝦蝦,油甘魚。魚類全部都算幾厚切的。好冰凍,當中三文魚我覺得好差,因為無乜油脂香,又有稍為多既筋。。對於三文魚愛好者既我,扣曬分。。。吞拿魚亦唔好食,口感差,無鮮味,唔掂。甜蝦同油甘魚就相對出色,翻單左兩次好甜好好食特飲有三款,荔枝味有 d 過甜,不過誠意係有既,覺得 okay炸物方面,榴槤炸彈同芝麻雞翼好好食,我自己一個食左6隻芝麻雞翼,好香口,入面既雞肉嫩滑,有肉汁,同大喜屋果 d 一樣味。朋友就非常喜歡醬燒年糕,我都好鍾意,甜甜地,而口感煙煙un un 好正。羊架值得一讚,羊 so 味好出,唔會燒焦,岩岩好,d 肉唔會 hi , 出色。海膽手卷一上就即刻食,但紫菜已經林到一個要用力咬住嘶既地步。而海膽亦只有手指尾甲咁細,一大堆飯+林到爆紫菜+尾甲咁細既海膽=差最後食左海膽同一口紫菜就掉左,好浪費,但齋飯咁我真係食唔落。飲品選擇唔算多,不過令人失望係無雪糕,雖
員工好貼心,見我凍就話幫我熄細少少冷氣
食得放題梗係要食壽司同魚生啦,
點左 d 火炙壽司,手卷,炸物,燒物之類。
好冰凍,當中三文魚我覺得好差,
因為無乜油脂香,又有稍為多既筋。。
對於三文魚愛好者既我,扣曬分。。。
吞拿魚亦唔好食,口感差,無鮮味,唔掂。
甜蝦同油甘魚就相對出色,翻單左兩次
好甜好好食
特飲有三款,荔枝味有 d 過甜,
不過誠意係有既,覺得 okay
炸物方面,榴槤炸彈同芝麻雞翼好好食,
我自己一個食左6隻芝麻雞翼,好香口,
入面既雞肉嫩滑,有肉汁,同大喜屋果 d 一樣味。
朋友就非常喜歡醬燒年糕,我都好鍾意,
甜甜地,而口感煙煙un un 好正。
羊架值得一讚,羊 so 味好出,唔會燒焦,
岩岩好,d 肉唔會 hi , 出色。
海膽手卷一上就即刻食,
但紫菜已經林到一個要用力咬住嘶既地步。
而海膽亦只有手指尾甲咁細,
一大堆飯+林到爆紫菜+尾甲咁細既海膽=差
飲品選擇唔算多,不過令人失望係無雪糕,
雖然一人跟一杯 movenpick/哈根大師,
但係無得食其他雜牌雪糕令我食雪糕既癮過唔到,無左種盡興感。
我同朋友都叫左杯 movenpick ,
好奇怪,佢果杯唔凍,無雪咁,林到驚人,
朋友話見到就唔開胃,食左一啖就唔要。。
我打開我果杯,雪到癲,入面都有冰,
我將 d 冰掃曬出黎,雪糕好硬,
點解佢果杯咁林,我果杯咁硬,
變成食雪疤咁,我第一次食咁樣既 movenpick, 怪怪地。
整體黎講,食物沒特別驚喜到我,
因為食過其他既放題更出色,
員工服務好,不過,無下次,
寧願畀貴 d 食另外既放題。