2022-01-16
🐣黃金芝士雞煲(小) $208(小)2-3人$208,(大)4人 $268,芝士碎仲可以選擇小量至激量😆,身為一個邪惡鬼一定係揀激量😈!雞件面上全部係水牛芝士,下面就係芝士醬,最低係娃娃菜墊底防止燶底,雖然食到尾係有少少溜,但真係好好食🤣大件雞件唔會鞋🤩正😋食完雞煲可以加入芝士湯打邊爐🥳🦐哈哈蝦中寶 $68 半份半份有5粒,好大粒,其實好抵!最得意佢蝦膠入面包住原隻蝦😆真係無改錯名蝦中寶😂食落一啲都唔霉,新鮮彈牙🤩真係唔錯,但如果唔中意西芹人士就要留意,因為蝦膠包含西芹碎⚠️都幾大陣西芹味架!🌱翡翠苗 $28 半份第一次試呢個,仕應都好推薦呢個,顏色翠綠都好新鮮賣相,份量好夠2個人食!口感爽口🤩係幾特別,值得一試!🍜自製極濃出前一丁 $20佢建議食完雞煲食出前一丁再加一片片芝士,但我地實在好飽所以唔加芝士,整左極濃出前一丁😋係唔知點解打邊爐就一定要食出前一丁🤣係好味過係屋企煮😂真係好正!🍄雜菇拼盤 $48包括:金菇、冬菇、雞髀菇、秀珍菇。🥤酸梅湯 $78 一壺飲呢個好開胃,食芝士煲配酸梅湯解膩,酸酸甜甜😄大一壺2個人share岩岩好!
食完雞煲可以加入芝士湯打邊爐🥳
🦐哈哈蝦中寶 $68 半份
🌱翡翠苗 $28 半份
🍜自製極濃出前一丁 $20
🍄雜菇拼盤 $48
包括:金菇、冬菇、雞髀菇、秀珍菇。
🥤酸梅湯 $78 一壺