2014-07-15
話說第一次到訪,之後便對這閰店子念念不忘了,好簡單,訂座時的服務員禮貌很好,好親切,加分!食物好又加分,環境好再加分,服務員亦都加曬分!點唔令我返轉頭呢? 今天是他牛一,為了特別D,便預先向訂座的服務員詢問有沒有寫Happy Birthday服務!佢就話可以,仲叫我放心喎。其實今天他生日,正好有個藉口再次來到Mala's 我們準時到達!佢都讚環境好好!男服務員我諗係老闆……又係熱情招待,今次亦都叫左至愛沙律,叫埋香蒜蝦意粉和炒蜆!二人份量剛剛好!太開心!今晚又可以食香芒魚柳沙律!酸酸甜甜,好開胃。炒蜆勁好味,冇沙,醬汁一流!意粉!未食過咁好味既意粉!蒜蓉香到不得了,每條意粉都沾上蒜油,本來很怕吃蒜蓉的我,都爭住吃多幾根意粉!真係煮得洽到好處。虾……好似變左配角咁 但都十分讚!重點黎啦!同老闆示意埋單,叫佢上chocolate Brownie 同寫Happy Birthday^^, 突然間……生日歌播放着,他雖然尷尬,但我們很享受今晚!氣氛好正,好開心,brownie雖然比不上其他出名的甜品店,就係鐘意這店對客人既好好款待和用心製作!有一定再黎架!
好簡單,訂座時的服務員禮貌很好,好親切,加分!
食物好又加分,環境好再加分,服務員亦都加曬分!
點唔令我返轉頭呢? 今天是他牛一,為了特別D,
佢就話可以,仲叫我放心喎。其實今天他生日,正好
有個藉口再次來到Mala's 我們準時到達!佢都讚環境
太開心!今晚又可以食香芒魚柳沙律!酸酸甜甜,好開胃。
虾……好似變左配角咁 但都十分讚!