招聘中
$18,000-$20,000
月薪 (面议)

Potluck Eatery

2023-11-21 49 浏览
黎过几次觉得环境气氛同味道都好唔错,不时都会同朋友再黎。炭烧美国安格斯肉眼烧得好好,五成熟都冇乜血水,除咗有炭烧香味之外本身牛味都好浓,肉质软腍,媲美正宗扒房嘅出品。 钟意配菜有几大片栉瓜、秋葵同薯仔,好fresh。芝士菠菜龙虾蟹肉意粉卷估唔到系好似蛋卷咁嘅卷法,除咗面头嘅龙虾钳之外,意粉入面就系满满嘅蟹肉同龙虾肉,足料到爆,物有所值。 尤其钟意龙虾钳用咗天妇罗嘅做法,外皮好薄,鲜味浓郁。明太子薯条新鲜炸起香喷喷,外脆内软,薯味好香,就算摊冻咗都食唔停口咁好味。 明太子酱都几惹味,但薯条本身比佢更突出,钟意重口味嘅可能拣黑松露酱会啱啲。不得不提最后佢个荔枝味雪糕好impress到我,系好天然自家制嘅味道,必叫。
黎过几次觉得环境气氛同味道都好唔错,不时都会同朋友再黎。