2021-05-20
天熱熱想搵個商場逛吓食吓,今日去mega box行咗ikea同千色,本身諗住mega box食埋先返去...商場食肆間間都有人龍好似有免費餐派咁🤣所以去附近搵食!隔離商場人少少,貢入去好彩比我搵到呢間cafe,環境幾好闊落又多卡位,可以舒舒服咁hea吓😌餐牌看似平凡,上菜已經有驚喜,食落一啲都唔簡單😋我哋叫咗...慢煮烤雞霹靂葡汁雜錦沙律:烤雞肥美肉嫩多汁,慢煮真係正好多,一蘸埋個醬汁(味道似墨西哥辣醬)惹味到不得了!燒日本鰻魚飯配時令蔬菜:鰻魚燒得好香口,厚肉肥美,鰻魚汁帶甜稍為杰身,配蛋絲拌飯好好味😋烤棉花糖朱古力🍫棉花糖外脆內軟,食完好甜絲絲☺️壓軸出場就係兩杯signature coffee☕️棉花糖泡泡咖啡:入口有點似cappuccino上面舖滿奶泡蓋👍🏽Tirmasiu咖啡:呢杯賣相好得!半杯係又甜又滑溜Tiramisu半杯極濃Expresso,味道仲得👍🏽👍🏽
烤棉花糖朱古力🍫棉花糖外脆內軟,食完好甜絲絲☺️
壓軸出場就係兩杯signature coffee☕️