2019-10-17 22 浏览
同好耐冇見嘅朋友 約出嚟食飯 特意揀咗一間位於旺角嘅cafe 方便大家 而且我好鍾意佢昏暗嘅燈光 氣氛舒服 而且座位又寬敞揀咗佢嘅二人套餐 選擇都幾多~~芝士煙肉黑松露焗大蘑菇蘑菇比想像中大隻😍 一咬開仲非常juicy! 而且焗嘅時間啱啱好,熱溶溶嘅芝士加埋煙肉同黑松露, 香口又有口感!特濃龍蝦汁帶子蟹肉意粉龍蝦汁嘅味道好濃好香, 而且意粉煮得軟硬適中啱啱好, 爽滑細細粒易入口帶子加埋彈牙鮮味嘅蟹棒更係錦上添花👍🏻金沙大蝦鹹蛋意粉 一食落去已經停唔到口!!蝦大隻彈牙,而且我特愛佢汁嘅鹹香同粉粉嘅蛋黃口感! 而且汁嘅份量夠曬多,唔會食食下意粉就冇味~ 紐約芝士蛋糕+Tiramisu蛋糕嘅甜度適中, tiramisu不失帶著淡淡嘅酒香,食得出係健康自家製產品!

揀咗佢嘅二人套餐 選擇都幾多~~

芝士煙肉黑松露焗大蘑菇

特濃龍蝦汁帶子蟹肉意粉

金沙大蝦鹹蛋意粉
一食落去已經停唔到口!!蝦大隻彈牙,而且

紐約芝士蛋糕+Tiramisu
2019-10-12