2018-12-18 698 浏览
我其实唔系poly人,但之前朋友带我黎我先识黎~ 叫𩠌食饭黎讲唔算劲平,但都OK,又好食。如果食完个胃仲有位的朋友,仲可以去埋出面食炭烧鸡蛋仔。讲返正题先,果日我地叫左黑松露瑶柱蛋白炒饭、风沙鸡、赛螃蟹、虾籽豆腐锅、金银蛋浸小白菜。同埋叫左两杯冻朱古力(其实我都唔知点解,但我朋友话黎呢度一定要饮,其实系浓既但又无咩特别)叫呢几个菜都系出名既,风沙鸡一般,瑶柱蛋白炒饭好食,唔系太咸又唔干。赛螃蟹都好食,但系一定要𩠌饭,我地叫得太多𩠌唔够饭XD。金银蛋浸白菜都好食,超钟意食。豆腐锅劲多蟹粉/虾籽(唔记得啦)但都系果句,就咁食咸左少少,要𩠌饭。总结而言叫左既都好食,而且份量好多。我地3个男仔1个女仔食得超饱,环境一般。我地坐到最入,未系好多人既时候系无问题,但一多人就劲大油烟,佢得冷气又无抽气扇。所以食完就急急脚走左,顺便食太饱要散步。聚会如果你想食完饭仲可以坐耐D倾下计既就未必太适合。
冻朱古力
金银蛋浸小白菜