2020-02-14
日日係屋企屈到有d悶,決定搵間cafe同朋友聚下,Station 2 cafe係一個好選擇,地理位置方便外,地方又夠大,無論同幾多個朋友黎都夠位坐!我地一人叫左個lunch set share,仲加左$35要沙律加蛋糕沙律係生菜加麻醬配粒番茄仔,蔬菜非常新鮮!我就要左碟卡邦尼煙肉雜菌意粉,意粉上面鋪滿左滿滿既車打芝士,望落非常吸引!煙肉雜菌份量都幾多,食落唔會好齋,意粉軟硬到都岩岩好,卡邦尼汁都非常夠!我地仲叫左個西班牙煙鴨胸燴飯,平時好少見到cafe lunch有,所以就叫黎試下,鴨胸肉好有鴨味,肉質都鮮嫩,唔會話好難咬,d汁令到成個燴飯都好香我地仲叫左份松露薯條,比想像中大份好多,松露味足,薯條都炸到香脆同熱辣辣不得不提下d蛋糕,我地叫左一件朱古力蛋糕同幾件cheese cake,朱古力夠香濃,cheese cake係比較實身,唔係入口即溶果隻,但就會好有口感,cheese 味都好夠飲品方面會送一杯38蚊既飲品,多左就補差價,我自己要左杯特濃朱古力,的確好濃,連cream飲更香甜,成杯野大大杯可以比你坐好耐我地食飽未想咁快走住,就拎d boardgame黎玩下,玩左好耐都冇人趕,當
沙律係生菜加麻醬配粒番茄仔,蔬菜非常新鮮!
我地食飽未想咁快走住,就拎d boardgame黎玩下,玩左好耐都冇人趕,當然,員工本身既態度都好好,成個下就都過得好愉快