2020-11-17
小編真金白銀自費食呢間餐廳,仲要係請朋友生日飯,真係好想推薦俾大家呢間餐廳,尤其是呢段肺炎時間飛唔到鄉下,-三文魚三味壽司 💰38三味分別係火炙三文魚,三文魚配薑蓉同埋三文魚配山葵,超級正可以一次過食晒3種口味嘅三文魚。重點係38蚊其實都無乜好講-赤蝦壽司(一件)💰38超級大隻又夠晒彈牙。-火炙三味壽司 💰78左口魚、吞拿魚同三文魚,三者經過高溫槍洗禮後,分別獨有油脂出晒嚟,大佬點頂得順好味到反晒白眼。-櫻蝦牛油果三文魚卷 💰78香口櫻花蝦鋪滿外層,裏面嘅居然放軟綿牛油果,小小沙律醬同埋三文魚陪襯 ,口感豐富到小編差啲係張檯熱舞。-牛油果壽司(一件)💰15用料簡單但口感同味道絕對唔簡單,當晚覺得最有驚喜一件壽司。-三色丼 💰1881)鮮甜海膽單食就已經好正,但如果加小小豉油撈埋粒粒飽滿飯一齊吃,大滿足!2)粉嫩吞拿魚蓉,入口相當之軟綿綿。3)蟹膏和蟹肉呢個組合已經到無法挑剔地步。-火炙牛肉湯烏冬 💰88薄切軟腍牛肉經過火炙之後,成完烏冬充滿滿滿油香,而且佢地嘅烏冬絕對唔嘢少,因為小編起碼放咗十分鐘先食,但依然保持到煙韌口感。
三文魚三味壽司 💰38
赤蝦壽司(一件)💰38
超級大隻又夠晒彈牙。
火炙三味壽司 💰78
櫻蝦牛油果三文魚卷 💰78
牛油果壽司(一件)💰15
用料簡單但口感同味道絕對唔簡單,當晚覺得最有驚喜一件壽司。
三色丼 💰188
2)粉嫩吞拿魚蓉,入口相當之軟綿綿。
3)蟹膏和蟹肉呢個組合已經到無法挑剔地步。
火炙牛肉湯烏冬 💰88