第一次出去打邊爐個湯底自己整,同埋第一次整冬陰公,個到D姐姐好熱情咁教我地,旁邊都有個牌教點樣整都係見到咁好玩所以想試下叫依個餐;首先落牛脂肪令真牛油塗滿個鍋,再加哂D香草落去(成機可以簡走自己唔鐘意既)但D香料炒到差不多就可以加冬陰公湯,仲送左2隻蝦,但蝦無得任食想食要再加錢,但跟餐有其他海鮮可以任食(魷魚、帶子、蠔⋯⋯)套餐跟既澳洲上級長期穀飼牛+薄切牛舌+豚肉,跟餐可以任飲象啤只有牛同豬要每碟同侍應叫,其他都可以拎抬面隻白色碟出去拎最基本既菜、丸、菇、麵都齊,特別係有秋葵、 羽衣甘藍都有……飲品可以散叫酒類、汽水🥤都有;+$25有一個任飲放題,都幾抵;但係唔包括酒類最後仲送左枝『ISEE ISEE芒果糯米飯雪條』好特別,食到粒粒雪冰左既飯,好香芒果同柳汁香;唔夠喉仲有Haagen Dazs雪糕4款口味任食,花生醬味超好味

冬陰公美鍋

澳洲上級長期穀飼牛+薄切牛舌