2018-07-19
之前一直都好想食呢間餐廳,因為佢有得自己玩!講緊係自己整炸串!不過話曬係日式火鍋放題,當然要打個邊爐先~我地都係清淡人士,所以選擇了昆布湯底,原來都幾多昆布,所以味道都幾出一開波職員會捧出你點gei餐gei基本配備:牛肉,豬肉,雞肉,牛白肉,牛柳粒,餃子連羊肉都有!出面就放左D 丸呀~蔬菜呀~面呀~~等等比較基本gei食材睇真D,丸都幾多類型選擇蔬菜都有好多!最開心係腐皮豆腐類選擇都唔少,仲有響鈴!!飲品都幾多野揀可能因為係昆布湯底,淥蔬菜類食物gei話,會超甜!!!好入味! 我同朋友食唔停,特別係生菜牛肉都好彈牙,厚度剛剛好超級推介係墨魚滑,D肉打到好彈牙,裡面仲有粒粒墨魚肉,令口感更豐富~~我地3個人最後瘋狂追加左5次,哈哈淥左一輪見有D飽飽地,於是轉去玩我好想玩gei炸串,雪櫃放左好多食物選擇但我自己只喜歡食蝦 紫薯 同麻吉燒.沾蛋漿之後再撒麵包糠,就可以放入去炸爐等佢慢慢炸,大概要等5分鐘先熟透~不過要提醒大家個爐好熱,唔好成日搞佢完成之後仲可以灑D調味粉,我地加左少少椒鹽已經好有風味,大家下次去都可以try try~~~食飽仲有幾款甜品自己拿,至於哈根大師/movenpick
牛柳粒,餃子連羊肉都有!
出面就放左D 丸呀~蔬菜呀~面呀~~等等比較基本gei食材
睇真D,丸都幾多類型選擇
蔬菜都有好多!
最開心係腐皮豆腐類選擇都唔少,仲有響鈴!!
飲品都幾多野揀
牛肉都好彈牙,厚度剛剛好
但我自己只喜歡食蝦 紫薯 同麻吉燒.
食飽仲有幾款甜品自己拿,至於哈根大師/movenpick就每人限定1個~~
整體黎講,我覺得還不錯~~坐得舒服又唔嘈,職員手腳快幫你收走唔要gei野,食物都幾新鮮多款~~~下次會再食過XDD(如果唔係太飽,我應該會叫埋刺身T.T)