2021-09-07
哩間餐廳上網見到好多人去食,今次就約埋朋友一齊去試下,佢有六款漢堡扒餐可以選擇,唔想煎既話,亦可以揀丼飯。漢堡扒餐會配飯、麵豉湯、配菜同沙律,而且分大中細size,唔同收費,所以可以因應自己既食量作出選擇。🍳芝士蛋和牛漢堡扒 $106細一上枱望到粒和牛波波都幾得意,佢旁邊有舊熱石,係要自己將和牛切落嚟,再放上熱石到煎,成個過程唔會好難,而且和牛好快就熟,哩款和牛既肉質較軟腍,幾香牛味,仲配有芝士蛋。🍳芝士蛋蒜和牛漢堡扒 $113細哩個基本上同前一個一樣,只係多左炸蒜片,但哩啲炸蒜片先係重點,佢令到啲和牛變得更加香口,鍾意蒜味既朋友可以揀哩個,值得一讚既係店員會留意熱石夠唔夠熱,之後幫我地換。佢另外仲提供左醬汁,可以點鹽或者醬汁一齊食。整體黎講,自己煎和牛的確係幾過癮😂幾適合作為情侶活動,可以一試。
🍳芝士蛋和牛漢堡扒 $106細
🍳芝士蛋蒜和牛漢堡扒 $113細