2017-05-18 123 浏览
本尊閒唔時就會去元朗出巡食好野,今次就一試呢間專食串燒嘅三品。為免霸氣盡露,今次本尊放過條喜知次先,燒物好食下次就黎encore,品嘗呢條魚中貴族。串燒選擇甚多,花多眼亂,都係叫翻D普通野試下先。明太子外脆內軟,咸辣鮮層次分明,做下酒小食堅一流!肥甘厚膩Oiishi鰻魚飯!! 呢條鰻魚只應天上有,醬料味道恰如其份,肉質嫩滑油脂恰到好處,咬落仲有少少彈牙,一咬就仿單係本尊口中融化一樣,返工有咩怨氣,食一食呢個飯都會煙消雲散。呢個套餐除左鰻魚飯,仲跟一個油豆腐麵豉湯,加一個是日串燒,一次過滿足3個願望,做晚餐份量都已經好足夠。是日串燒係雞軟骨,雞軟骨係坊間十分普遍,呢度嘅雞軟骨就比出面嘅多一份Juicy感覺。一個餐只係HK$168,咁嘅質素無得彈。本尊決定下次出巡行過都要encore呢間三品,仲要儲定彈藥食喜知次

串燒選擇甚多,花多眼亂,都係叫翻D普通野試下先。

明太子外脆內軟,咸辣鮮層次分明,做下酒小食堅一流!

一個餐只係HK$168,咁嘅質素無得彈。

2017-03-30