2024-07-26
豐鍋招牌麻辣雞煲 $178半隻 叫咗BB辣,兼且即刻拎走咗幾隻辣椒,所以都唔算太辣,啱啱好,入面好多配料,整體非常惹味!不過雞肉未至於好滑,但即使好重配料都食到有d雞味 頂級黑豚豬腩片$125係我食過最好味嘅豬肉片🤤,超級新鮮,豬肉嘅紋路原來都可以咁靚,覺得自己好似食緊肥牛咁,一啲都唔韌,超好味! 脆鯇魚腩$98 好新鮮、好大塊,不過要小心會有d骨,而且的確魚如其名,超脆👍🏻 餃餃陣(鮮蝦雲吞+魚皮餃+韭菜餃+麻辣雲吞)(8粒) $88除咗韭菜餃之外,其他餃都有蝦ge成份🍤不過略嫌雲呑皮有d鹼水味,整體都係皮薄餡靚,不過如果多人食可能逐隻款嗌價錢會抵啲 牛舌芯$118 黎到擺盤已經好靚,勁多件牛脷,切得好薄,淥熟咗之後有牛舌嘅彈牙口感,新鮮! 大檸茶$34成功走飲筒✌🏻*豉油每位要加$8, 加唔加就睇自己la~
頂級黑豚豬腩片$125
脆鯇魚腩$98
牛舌芯$118
大檸茶$34
成功走飲筒✌🏻
*豉油每位要加$8, 加唔加就睇自己la~