2018-02-04 369 浏览
朋友话食过呢间几好食所以我地一次既聚会就简左呢度 仲同朋友庆祝埋生日呢间餐厅openrice book位功能实在太方便宜家既订座优惠系有25里Asia Miles同埋佢唔限用餐时间 岩晒中意一路食一路倾既大家当晚我地嗌左两款小食 炸薯波同蜜糖鸡翼因为见到好多人都话好食 但我同朋友都觉得十分普通完全无惊喜 同埋都唔平😂建议嗌多个甜品或主菜仲好去到主食方面我地嗌左墨汁pizaa、咸猪手、卡邦尼同黑松露意粉墨汁pizza好特别但我觉得过咸所以麻麻地,但朋友就觉得好好食咸猪手食落有惊喜,佢个皮好脆,唔会好似有d餐厅咁过硬或者上到黎就已经腍腍就算冻左都系脆既个肉系软硬适中,唔会过硬都唔会过腍,好多时食左旧咸猪手就会饱 但佢又唔会意粉方面我地都觉得卡邦尼意粉好食好creamy汁唔会过多岩岩好,意粉都系煮到岩岩好唔会过硬亦唔会腍另外黑松露意粉我地都觉得普通,无咩味、黑松露既味都唔重、好似食紧一个无味既野咁食完主菜就到甜品啦!我地原本想系呢间铺订蛋榚,但因为佢得朱古力mousse同芝士饼简、无记错$150 1磅、佢仲有绵花糖系上面,但因为无实图无人留言订过,所以唔敢试,但当晚见到有人订左朱古力mous
呢间餐厅openrice book位功能实在太方便

墨汁pizza
黑松露意粉
卡邦尼意粉
咸猪手

食完主菜就到甜品啦!我地原本想系呢间铺订蛋榚,但因为佢得朱古力mousse同芝士饼简、无记错$150 1磅、佢仲有绵花糖系上面,但因为无实图无人留言订过,所以唔敢试,但当晚见到有人订左朱古力mousse、望落几靓、下次会试下😂
所以我地预先order Oreo waffle再写埋字上去,佢呢个waffle外脆内软,入面唔会太多料唔会太厚,仲有d朱古力蛋榚定唔知brownies系中间,加埋雪榚一齐食真系好正
Oreo  waffle(大)
卡邦尼意粉
咸猪手
Oreo  waffle(大)