2022-12-26 120 浏览
一到假期節日周圍排隊就預左的,咁六點幾行到棉登徑見到得呢間冇人排隊,咁就行入餐廳問仲接唔接walk-in,佢話接 前面仲有三張檯,留底個電話大概7:30就打黎啦。然後等左成個鐘臨入座先話今日每人硬性消費$1288的套餐,然後唔夠再單叫,咁諗住聖誕節唔等都等左,照食啦,不過老實講係拎飛之前可以講定比消費者聽,唔洗曬大家時間,不過都估到餐廳諗法肯定係怕提早講左少左客食,因為基本未拎飛之前如果聽到硬性消費都冇乜意欲。入左座d野好快上齊 然後成餐飯就開始餐廳逼你走狀態 好多時我個碟仲有野未燒 d侍應已經走黎收走我地d野 洗唔洗咁急呀 我明你想返台 但係唔該唔好係人未燒完就收走 成件事好唔合理同帶點好笑呢間嘢。然後一樣嘢都未燒完,個侍應一野拎個甜品行埋黎,然後我地話 陣間先上,個侍應答我地:你地套餐包埋,我真係果下想講粗口,忍住左,我夠知套餐包埋啦,依家肉都未燒完,上乜鬼甜品阿,之後個侍應反左個白眼將個甜品比左其它檯,逼其他人提早食,真係搞笑呢間餐廳,千六蚊食唔係問題,食到一肚火,硬性消費服務又比唔足,食個燒肉我以為自己去左食澳牛,全程比人逼你快d燒快d食快d走,呢間嘢永遠black list,

呢間嘢永遠black list,差到極致!