男朋友生日,見食評唔錯就去呢度食晚餐。一坐低老闆送兩杯紅酒比我哋,話要浪漫一吓 然後老闆同我哋推介吓啲食物,我哋叫咗大西冷扒同燒雞,因為唔想啲薯條㵉晒,所以想薯條分開上,點知老闆話比多碟分開上嘅比我哋佢個紅湯真係好好飲呀!男朋友係紅湯迷,佢都話好正!主菜西冷扒同燒雞都超大碟!!!!其實食唔晒,但唔想浪費,同埋真係好味,所以最後都食晒落肚同老闆傾談間,話咗佢知男朋友生日,然後老闆即刻話要送個心太軟比佢!!心諗:唔係呀嘛!?好人到咁? 老闆仲話有驚喜~原來係邊送心太軟,邊播生日歌 我係心太軟迷,都好好味呀!總結,一間餐廳,食物唔貴好大份好抵食,然後仲要送紅酒、送薯條、送生日心太軟,服務好好、好親切,除咗老闆,侍應嘅服務都好好,咁好嘅餐廳喺邊搵?送到我都唔好意思呀 埋單仲有8折,兩個人加埋一都唔洗300,食到好似食buffet咁飽咁滿足!一定要多多支持!希望佢生意興隆呀讚讚讚讚讚!
男朋友生日,見食評唔錯就去呢度食晚餐。
一坐低老闆送兩杯紅酒比我哋,話要浪漫一吓

老闆仲話有驚喜~原來係邊送心太軟,邊播生日歌
 我係心太軟迷,都好好味呀!
心太軟 :P

讚讚讚讚讚!
题外话/补充资料: 埋單加一再8折~
2015-01-22
庆祝纪念