星期五晚7點幾, 2個人行入去食晚飯, 入去重有兩三張四人空台(圓台但拍牆果隻),揀左最入一張台坐, (果陣重有空台又冇人等位) 。落單點菜, 叫左 " 3 " 個客飯 1.雞湯津白 $38, 2,肉絲炒蛋 $35 3. 紅燒牛腩 $35 , 之後我坐返過對面諗住冇咁逼, 點知有個似係黑社會男人(似係老細) , 走埋黎堅持兩個人要坐埋一邊, 我地解釋叫左3個人餐啦, 點解唔可以3個位? 同埋半邊台都唔夠位放3個餐la 此時個老細竟然拍台 " 我依家咪唔做你生意羅 " 望下其他四人台咪都又係一個單身客佔兩個位, 老細你又要唔去趕佢地?臨行我個好脾氣 friend 都忍唔住要 x 佢 xx 我地咪唔 x 食羅 , 最後我地一怒而去. 此店已列黑名單, 比錢我都唔食
" 我依家咪唔做你生意羅 "

此店已列黑名單, 比錢我都唔食
2012-10-12