Cambo ขุนทอง (The ONE)

2021-06-26 297 浏览
见细佬考完试,带佢食好野轻松下,呢间Cambo系第二次黎,水准都keep住系度,细佬都食得好开心生虾非常新鲜,唔会雪到冷冰冰。酸、辣度调校得宜,辣得好过瘾(细佬话),我唔太识食辣,就小心地挑出辣椒,就夹粒粒蒜就已经非常满足!菠萝饭份量都几多,要好小心咁「笔」先唔会跌到周围系。 饭炒够干身,配以菠萝粒、红肠、火腿,口感丰富。三只虾虾虾就唔系真大虾lol 但胜在够鲜同弹口。 (+25蚊 印式薄饼)另一份主食,我地点左泰式青咖喱软壳蟹锅配法包!一serve到枱面,职员就点火热住咖喱锅,咖喱味香浓。为保持口感酥脆,软壳蟹另上!我同细佬都系印式薄饼fans,所以order埋,煎得热辣辣、又烟韧,点埋咖喱汁,大满足。

活虾刺身

大虾菠萝饭

泰式青咖喱软壳蟹锅配法包

(+25蚊 印式薄饼)
活虾刺身
大虾菠萝饭