2018-08-06
上個星期一 班同事都好有興致咁話要一齊 食下飯吹下水 咁我哋就去咗間係公司附近嘅打邊爐 之前成日經過都話想試下 今次終於食得到 同埋畀我哋發掘到依家喺公司附近算係高質嘅打邊爐一入到去個感覺已經覺得唔錯 店員好細心咁講畀我哋聽有咩湯底同食物係好食同埋多人嗌我哋揀咗魚湯海鮮鍋 蝦係超級大隻 最最最緊要係個湯超級好飲 如果純粹講個湯底嘅味道肯定係我飲過最好飲嘅 我最後嗌咗兩個公仔麵 吸曬個湯嘅精華 超正呢個牛魔王塔都係店員介紹嘅 冇介紹錯 如果鍾意食牛嘅朋友 依個的確係好抵食呢個係蟹籽墨魚油炸鬼 我估應該係即叫即做 舊墨魚好好食 超多蟹子配埋油炸鬼一流 呢個我覺得唔使淥就咁即係最好食有個同事擺咗個電話喺枱面煲劇 有個店員好好 即刻攞咗個電話架畀佢方便睇 今時今日仲有咁好嘅服務 令我覺得以為自己係台灣