2025-08-25 0 浏览
灣仔Burger Joys係一間主打美式漢堡嘅小店,裝潢簡約但氣氛熱鬧🧀 芝士牛肉漢堡啖啖肉汁豐富,牛肉唔柴,加埋溶化嘅芝士真係夠晒邪惡!🐄 配料方面,新鮮蕃茄切得厚身多汁,生菜爽脆,令整個口感更加層次分明又解膩 🍅🥬🐟 魚柳漢堡則係走清新路線,外脆內嫩,食得出魚嘅鮮味。配埋生菜蕃茄,令整體味道更有活力同平衡🥰漢堡仲可以叫店員幫手將個漢堡一開二😇🍟 $52套餐升級有驚喜每個漢堡加$52可以升級成套餐,套餐包括:一份薯條:保留連皮,炸得香脆唔油膩,口感天然 🥔一杯 Stella Artois啤酒或汽水 🍺🥤Stella Artois啤酒口感清爽微苦,泡沫細緻,啱晒配漢堡嘅油香,有種即刻放鬆嘅感覺 🌊🐔 蒜香雞翼另外仲試咗佢哋嘅蒜香雞翼,真係驚喜之選!雞翼炸得香脆,外層鋪滿香氣十足嘅蒜蓉 🧄再加埋泰式甜辣醬 🌶️,酸甜中帶辣,好開胃又惹味

漢堡仲可以叫店員幫手將個漢堡一開二😇
🍟 $52套餐升級有驚喜

每個漢堡加$52可以升級成套餐,套餐包括:

一份薯條:保留連皮,炸得香脆唔油膩,口感天然 🥔

一杯 Stella Artois啤酒或汽水 🍺🥤

🐔 蒜香雞翼

另外仲試咗佢哋嘅蒜香雞翼,真係驚喜之選!
雞翼炸得香脆,外層鋪滿香氣十足嘅蒜蓉 🧄
再加埋泰式甜辣醬 🌶️,酸甜中帶辣,好開胃又惹味