2020-11-17
呢晚黎到又係我既最愛日本野, 今和壽司~今和壽司既位置比較少, 好彩朋友事前訂左枱,如果唔係應該試唔到~~ 我地都叫左好多款唔同既野食haha~ 包括有左口魚三食(是日廚師推薦), 三文魚子壽司, 鰻魚PIZZA~彩虹卷, 吉列豬, 明太子雞翼同埋辣味三文魚卷~!!! 真係超多野食超滿足! 先講下吉列豬同明太子雞翼~兩樣炸物都做得好出色! 炸粉唔會太厚! 撲得恰到好處!而且兩者都係啖啖肉, 好滿足! 岩哂食肉獸!!!!!!!! 左口魚三食又係好正! 左口魚味勁濃! 陣油香係口揮之不去! 正! 面頭再加上唔同既醬令左口魚味道再提升! 三文魚子壽司既魚子夠哂多! 多到鋪滿見唔到D飯! 魚子唔腥仲好香! 正! 鰻魚PIZZA勁特別! 有好多件肥美既鰻魚個餅底仲要勁脆!!!!!!! 未試過食呢類型既”PIZZA”! haha! 最後就係彩虹卷同辣味三文魚卷! 前者夾滿左唔同既刺身再配上牛油果真係一流! 後者就卷滿三文魚! 食完真係大滿足!