2022-01-25
來銅鑼灣呢間西餐廳,扒類午餐確係吾錯,來過幾次都覺得冇失手,水準依然。跟lunch set個Salad 好新鮮,仲有塊smoke salmon。自家製麵包是牛角包,做得幾好食。南瓜忌廉餐湯都幾好飲,好creamy。羊柳扒煎完之後,入口感覺肉質都非常之鬆軟,好腍好嫩,完全冇根,仲帶有少少肉汁,個人覺得水準幾高。不過吾知點解,朋友同樣order同一款羊柳扒,不過佢果份size細了點,如果每一份嘅份量相同,會更加理想。配菜都非常之新鮮,製作認真。牛扒份量都不少,而且賣相亦都非常吸引,煎得剛剛好,肉質粉嫩而不帶血水,牛肉味濃。食物質素來講,絕對唔錯,不過可惜既係杯咖啡太細杯,本身個杯已經細,咖啡仲要吾滿……如果咖啡可以大杯d,就更加完美了。餐廳環境不錯,午餐時段人流較多,會比較嘈雜。不過呢道食物水準不錯,價格合理,值得再來。
南瓜忌廉餐湯都幾好飲,好creamy。
配菜都非常之新鮮,製作認真。