Potluck Eatery

星期日中午係尖沙咀閑逛,經過見到呢間裝修得幾溫馨嘅餐廳都接近下午菜時段,人唔係特別多,就決定入去入杯咖啡,食個Tea#餐廳環境餐廳有卡位有普通枱,間隔分明空間感十足,係一個傾計舒適既好地方不得不提,餐廳內設洗手間,十分乾淨!抵讚#食物選擇選擇都叫多既~主食有意粉有漢堡有扒,小食選擇就仲多~應有盡有!#食物質素呢個真係有驚喜喎!如標題所說,佢個羅勒青醬粗管麵真係十二分出色!青醬味道恰到好處,配菜雞肉同蘑菇非常夾,只是可能太好味所以份量略嫌少咗啲啲個卡邦尼意粉就大碟好多~味道都唔錯兩杯咖啡都好飲~Expresso soda咖啡帶點酸,但都易入口,越飲越好味!Mocha咖啡味好濃~朱古力味就偏淡,但整體都滿意既~不會太甜總括而言,餐廳比人感覺好舒適,埋單每人二百幾,係尖沙咀黎講性價比都算高!值得推薦!
星期日中午係尖沙咀閑逛,經過見到呢間裝修得幾溫馨嘅餐廳

#餐廳環境

不得不提,餐廳內設洗手間,十分乾淨!抵讚

#食物選擇

#食物質素

個卡邦尼意粉就大碟好多~味道都唔錯

Expresso  soda  and  Ice Mocha
羅勒青醬粗管麵同卡邦尼意粉
羅勒青醬粗管麵同卡邦尼意粉