2020-12-13 793 浏览
中环其实有好多正野食等紧我地去发掘。行过楼梯街,见到一间唔算好起眼嘅居酒屋,又觉得肚饿所以入去试一试。一入去侍应就安排左我坐吧枱。坐左一阵就发觉我着得少衫,个冷气有少少冻。个侍应见到咁就叫我调去第二个位,超好人🙏🏼🙏🏼之后我即刻叫咗一个极上刺身拼盘,入面有吞拿鱼,鲜虾,带子,海胆等等嘅刺身。味道新鲜,再配上少少芥末,令海鲜嘅鲜味更加突出。😍😍食完咁正既刺身,我就再加左串烧鸡肉,芝麻鸡翼同埋樱花虾炒蛋。芝麻鸡翼脆香可口; 而樱花虾炒蛋份量啱啱好,每一啖都保持有樱花虾。总括嚟讲,刺身新鲜,熟食亦都唔错,服务又细心。推荐大家去试一试!👍🏼👍🏼 (听讲佢哋有几种酒,其中一只叫蜜柑酒,好似几出名,如果有饮酒既人都可以试下🤤)

2020-10-10
等候时间
2 分钟 (堂食)
  • 极上刺身拼盘