2015-01-24 1997 浏览
男朋友知我鍾意食抹茶野,睇完openrice 食評就帶我到呢間野試。我地1點去到,都無咩人,等待時間係0 分鍾 ,但差唔多食完就開始多人啦。由於我地早餐未落隔,而且都只係為左食個綠茶火鍋, 所以我地只係叫左個set lunch 同火鍋, 我地發現差唔多每枱都有追加綠茶火鍋,原來大家都係同一目的 其實個set lunch 同其他食評描述一樣好普通, 完全唔值咁貴,但裝修好靚,當食氣氛都抵返既!個鰻魚飯真係淡而無味,反而個壽喜燒比想像中好最最最期待既綠茶火鍋, 朱古力火鍋食得多,抹茶味都係第一次,好香濃抹茶味,而且蛋糕係超好食原本想叫埋抹茶奶凍,咁岩set lunch 甜品的已經包埋,perfect!! 不過個奶凍太甜,扣左小小分
,但差唔多食完就開始多人啦。