2024-04-14 246 浏览
真系好耐无去食放题啦, 有个姊妹派帖约咗去食,地点揾就脚旺角兆万,方便大家食完回家。迟咗少少到,她们已经叫定嘢食,用QR code自己落单,方便之余食物准确送上。刺身真系多选择,肥美三文鱼,爽弹荣螺,鲜甜虾,大大粒带子口感丰富,赤贝脆口带鲜,还有多款选择。 当然寿司都让我觉得唔错。另外入座即送有两款选,她们拣咗松叶蟹脚海鲜锅,大大只青口,几条蟹棒,大虾鱼片豆腐同埋黄牙白,汤底浓浓猪骨,另外可以加火锅料,肥牛,牛丸,疏菜等,够晒丰富。下次试另一款和牛寿喜烧,见隔离枱都好吸引。还有好多款热食,泰式美食,天妇罗,烧物,炸物,较出色系泰式猪颈肉,虾饼,烧牛舌,泰式肉碎包,冬荫功。。。我发觉冇可能叫到咁多。她们还升级冇限加生蚝,烧鳗鱼,篮莓鹅肝同矶煮鲍鱼及海胆军舰等,榴梿控更加开心榴梿多士同榴梿筒。 个人最爱鲍鱼够入味又弹。甜品饮品种类亦都比其他放题店多,甜品柜靠咗lift 口位,韩国品种极多啰,试咗几款超满足。

当然寿司都让我觉得唔错。

2024-04-09
  • 刺身