第三站

Station 3 Cafe
旺角楼上CAFÉ黎讲都真系好奈冇去,呢间都又真系好奈之前已经系OPENRICE LIST入面,难得出MK都唔谂喇直接上去。好怀旧既感觉,系有BOARDGAME又有PARTY ROOM FEEL既CAFÉ,不过今次只系食个饭所以冇留好奈。叫左肉丸意粉同CARBONARA,份量真系有够大!我地2个女仔真系食到捧住个肚走!呢个肉丸意粉有5粒大肉丸,60几蚊真系抵到烂!我感恩佢系幼意粉咁先挂汁,而且有小小辣好吊胃口,可以食多小小☺️CARBONARA好多汁,篇意粉好有咬口,口感很好!佢绝对系旺角高质CAFÉ之选~野饮佢推介个朱古力,就叫左,很浓的朱古力,上面加CREAM劲满足!甜品早就锁定了芝士蛋糕! 系我最爱既NEW YORK CHEESE CAKE! 好厚实既质感,芝士味好足够,不过食左咁大个意粉之后一定要SHARE~见到隔离枱嗌左一个唔知五人定六人嘅套餐,每一份都大份到喊出嚟,最后佢哋都系要打包走嘅,所以话一大班人真系好适合黎呢啲古色古香嘅楼上Cafe

沙律

New York  cheese  cake