2019-03-31
咩叫隱世,就係你吾專登搵佢,都吾會發現得到,先可以稱得上“隱”依間日月星,位置係淘大同得寶既中間一條完全冇行人會行入去既巷仔,如果吾停低認真睇,都吾會睇到個招牌!絕對係隱!隱!隱!隱!隱!我好耐以前就已經久仰大名, 日月星嘅生炸雞脾,係各大排行榜都佔一席位,今日經過突然醒起,就叫左個生炸雞脾配腿治($29),干炒雞翼公仔面(39)炸脾絕對正,多汁,好多汁,一啲啲干既感覺都冇,又嫩,識食就知佢吾係煮熟先炸,最緊要最緊要既係,皮脆,非常脆,炸脾之中最好而且沒有之一!不過,我食既果個吾夠熱,真係好可惜,吾夠熱都咁正,真係想知熱點會係點另外雞翼炒公仔面($39),個雞翼不得了,都係生炸,依個就夠哂熱,真加香口,吾好講咩熱氣,如果食一隻雞翼就會生一粒痱滋(當然我冇),咁我會食夠一打😏,真心正,不過大家可以單點雞翼,炒公仔面比較普通。整體黎講,依間絕對穩世好食,如果中意炸野,咁一定吾可以錯過,我建議大家叫熱啲/即炸,會食得更high😽