絕對吃到飽台式火鍋牛大人疫情前晚晚排長龍,為咗食牛大人試過成班朋友一齊排隊等咗4個鐘點都要食到牛大人🤣後來疫情無得堂食,我就叫外賣係屋企都食到牛大人唔洗排隊等位其實幾爽不過無得任食就無咁抵食所以都係去返堂食最抵🤣我又來吃牛大人啦!今晚我哋選了「澳洲極上和牛」套餐每位再送澳洲M9和牛牛丸2粒超級Juicy 好濃厚嘅和牛味每位$328 食到超級勁飽,好抵食10款湯底任選,今晚食「阿嫲養生濃湯鍋」10幾款肉任食,包括上腹牛五花、安格斯特選牛板腱、安格斯牛小排、手切封門柳、安格斯一口牛肉粒、澳洲和牛M5牛肩卷、美國PRINE極級肩里肌、西班牙豬梅肉片、西班牙豬五花片等等多到咁,但我哋獨愛安格斯牛小排,嫩滑又好味記得點埋牛大人特製醬汁,特別出味除咗肉類,仲可以Order 海鮮、台灣小食等等必食私房鴨血(辣),好好味!出面仲有大量飲品任飲,我就試咗黑糖薑母茶,覺得幾好飲,好想平時買嚟飲。又叫咗少甜冬瓜茶,好清甜,好啱打邊爐飲。仲有大量菜、芋絲、冬菇、白蘿蔔、響鈴、萵筍、粟米等等,真係多選擇到食唔切。最後仲有仙草凍同Movenpick雪糕,我走咗奶同花生,食完火鍋食碗仙草凍下火,真係好爽。每次食牛大
絕對吃到飽台式火鍋牛大人

疫情前晚晚排長龍,為咗食牛大人
試過成班朋友一齊排隊等咗4個鐘
點都要食到牛大人🤣

後來疫情無得堂食,我就叫外賣
係屋企都食到牛大人
唔洗排隊等位其實幾爽
不過無得任食就無咁抵食

所以都係去返堂食最抵🤣我又來吃牛大人啦!

今晚我哋選了「澳洲極上和牛」套餐
每位再送澳洲M9和牛牛丸2粒
超級Juicy 好濃厚嘅和牛味
每位$328 食到超級勁飽,好抵食

10款湯底任選,今晚食「阿嫲養生濃湯鍋」

多到咁,但我哋獨愛安格斯牛小排,嫩滑又好味
記得點埋牛大人特製醬汁,特別出味

除咗肉類,仲可以Order 海鮮、台灣小食等等
必食私房鴨血(辣),好好味!

每次食牛大人都好滿足
一定飽到捧住個肚走🥰