2020-06-07 30 浏览
絕對可以encore嘅日式餐廳~~~難得到週末 可以同大舊去遠啲食野 尋晚我哋就去咗喺觀塘有好多好評嘅呢一間日本野 場地好大寬敞 枱同枱之間嘅距離亦隔得夠遠 令人好安心😌~~~坐低之後 我哋就開始大展我哋嘅食慾 我地首先叫左佢嘅優惠刺身拼盤有珍寶帶子 甜蝦 北寄貝刺身拼盤 同三文魚 海膽 魷魚 海虎蝦 希靈魚刺身拼盤~~~呢兩款刺身拼盤裏面有咁多種刺身 但係每一碟都只係$58 而且啲刺身嘅質素仲好高 帶帶子同甜蝦好甜 尤其係個帶子真係超大粒 珍寶果然係珍寶三文魚嘅魚脂味都好重 海膽滑溜 魷魚鮮美 基本上都完全冇咩挑剔 真係估唔到咁嘅價錢可以食到咁高質嘅刺身 好開心啊🤤~~~食完刺身之後我哋嘅照燒比目魚就送到啦 香甜嘅醬汁 滑嫩嫩嘅比目魚 加埋超脆嘅魚皮 一樣都係冇令人失望啊!~~~食緊比目魚嘅時候 我哋嘅主食亦迅速送到日式煎餃子 香脆多汁 冷蕎麥面則彈牙冰爽 整體來講食咗幾樣野全部都好鍾意係一間會encore嘅餐廳~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥餐廳:一本食堂 (觀塘)地址:觀塘鴻圖道30號3樓
絕對可以encore嘅日式餐廳
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
餐廳:一本食堂 (觀塘)
地址:觀塘鴻圖道30號3樓