2023-02-26
一坐低店員會介紹今晚嘅set dinner,仲會貼心提示櫈底有置物籃。估唔到個景可以望到icc+ifc😎我地叫左2個set dinner一個揀沙律一個揀意式雜菜湯以appetiser 黎講哩個沙律份量好大,2個人share都好足夠。雜菜加蕃茄粒,配青醬,清新開胃。雜菜湯配蒜蓉包好友驚喜嘅湯,平時飲雜菜湯我都唔鍾意食配料,但哩個湯入面牛肉勁淋而且好濃牛味,我地share勁快飲晒蒜片海蝦配蒜蓉包蝦身已經剝左殼唔洗怕麻煩👏🏻👏🏻店員仲建議我地將蒜蓉包醮蒜片黎食,本身個包已經好脆好香,配埋蒜片蔥辣椒好似再加多一道菜式咁,食唔停口,清晒底一粒蒜片都冇淨🙈南非風味醬配美國 PRIMR 封門柳燴意大利扁麵封門柳牛味極濃肉質柔嫩,個醬少少辣好惹味,食落唔會好膩。法式香煎盲曹魚柳配檸檬香蓮超大魚柳,完全冇腥味,檸檬汁恰到好處,魚皮煎得好香。配菜唔馬虎,底下嘅薯蓉好滑,炒菇好香,蕃茄仔粒粒咬落去爆汁👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻青檸薄荷梳打+菠蘿特飲嘢飲超級大杯,味道清新唔係假甜味,好抵飲。見到隔離枱有火魔醉蜆+煙燻雞翼,兩樣都係上菜點火,一路燒啲香味飄晒過嚟,下次一定要試!!
我地叫左2個set dinner
一個揀沙律一個揀意式雜菜湯
雜菜加蕃茄粒,配青醬,清新開胃。
雜菜湯配蒜蓉包
蒜片海蝦配蒜蓉包
蝦身已經剝左殼唔洗怕麻煩👏🏻👏🏻
南非風味醬配美國 PRIMR 封門柳燴意大利扁麵
封門柳牛味極濃肉質柔嫩,個醬少少辣好惹味,食落唔會好膩。
法式香煎盲曹魚柳配檸檬香蓮
青檸薄荷梳打+菠蘿特飲
嘢飲超級大杯,味道清新唔係假甜味,好抵飲。