鋪嘅位置係比較難搵,但係如果揸車一族夜晚覓食就係一個好嘅地方🚗鋪面嘅設計十分簡單,雖然鋪面細小但勝在夠親和當晚鋪面只有一位侍應,所以下單時間亦都會比較慢,如果想10分鐘就可以有得食既話,可能呢間就唔太適合食快餐嘅嚟啦因為佢哋注重上菜時間一致我哋總共叫左超過10款串燒,包括燒菠蘿,燒番薯,燒秋葵燒白鱔,牛脷,牛肉,明太子雞翼重點推介燒番薯同小秋葵味道好yummy,賣相令又多💕另外推介嘅係白鱔!好多燒烤鋪頭都冇白鱔,但係呢間燒得好價錢又中肯好值得食👍🏻最最最重頭戲就係天婦羅!🍤係成隻炸蝦天婦羅啊!呢個價錢就中位數到但係佢係有六隻炸蝦天婦羅仲要隻隻都好大隻,佢嘅蛋漿好Fresh 唔會覺得流另外想分享下,如果比較大食嘅你,呢間就可能比較要點多少少串燒先滿足到, 因為我身為一個女仔食量唔算大但係都唔夠我同男朋友食,之後我哋叫咗個鰻魚飯鰻魚飯真係冇得頂又肥美個飯有煲到啱啱好,仲要係珍珠米,而果醬唔會流,好好味啊我已經好掛住個炸蝦天婦羅同鰻魚飯啦希望下次再去食會有更多嘅驚喜啦

鋪面嘅設計十分簡單,雖然鋪面細小但勝在夠親和
重點推介燒番薯同小秋葵味道好yummy,賣相令又多💕